Tweedehandswagens

Email us: autostaveirne@telenet.be

Call us: +32 (0)56 35 76 07

Copyright @ All Rights Reserved

                           


                 Klik op AUTOSCOUT24  voor onze actuele stock   Wagens onlangs verkocht


Een wagen gezien die u interesseert, neem contact !

Wij vinden uw droomwagen voor u !


Waarom een wagen bij AUTOS TAVEIRNE kopen ?


Als onafhankelijk autobedrijf bieden wij jong gebruikte en nieuwe wagens van alle merken aan onder één dak !

Naast onze eigen permanente voorraad van wagens hebben wij een onbeperkte toegang tot de voorraden van onze trouwe leveranciers.

Hierdoor kunnen wij binnen een korte termijn de wagen aanbieden die u zoekt, en kan u ook op interessante voorwaarden rekenen.

Wij zijn gespecialiseerd in het klantgericht en merkonafhankelijk aanbieden van de ideale wagen die aan uw wensen voldoet !

Door onze uitgebreide productkennis van de markt en de autofiscaliteit kunnen wij u steeds objectief adviseren bij uw aankoop.


Garanties


Naast de verkoop van uw droomwagen staan wij ook in voor de naverkoop ervan. Voor zowel onderhoud als herstellingeren in eigen werkplaats staan wij dagelijks voor u klaar zodat u ook na uw aankoop op ons kunt blijven rekenen !


Buiten de fabrieksgaranties op onze wagens, bieden wij ook wagens aan met een zeer volledig garantieprogramma en 24/24u bijstand


Ook de overname van uw oudere wagen of het te koop stellen van uw wagen in consignatie is bij ons mogelijk. Dat maakt dat ook wagens met een beperkt budget bij ons in de aanbieding zitten.